Persondata politik for Valutaskolen

Persondata politik

I det følgende gives et simpelt overblik over hvad der sker med dine personlige informationer, når du besøger vores website. Personlige informationer er alle oplysninger, med hvilke du kan blive personligt identificeret.

Vores behandling/opbevaring af personlige data er i overensstemmelse med EU regulativ 2016/679 (General Data Protection Regulation) også kaldet GDPR.

Data opsamling på vores website.

Hvem er ansvarlig for data opsamling på dette website?

Tradersloungeforex
Plaza de la Hispanidad 6
Sol y Sol Portal 2, Piso 6A
29640 Fuengirola, Spanien

Hvordan opsamler vi dine data?

Nogle data er opsamlet, når du udfylder en formular på vores website, det drejer sig om; Navn, adresse, telefonnummer, og andre relevante data for at kunne betjene dig som kunde.

Hvad bruger vi dine data til?

De personlige data bruges af vores personale, til at kunne betjene dig som kunde.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, kan vi skrive til dig for at holde dig orinteret om vores produkter, herunder nye versioner af de ting du har haft købt. Du skal selv markere feltet med nyhedsbrev, når du registrerer dig. Du kan også tilmelde dig i feltet på forsiden.

Hvilke rettigheder har du til dine personlige data?

Du kan altid bede om at få oplyst hvilke data vi opbevarer om dig, hvordan de er opstået og til hvilket formål vi gemmer dem. Det er naturligvis gratis. Du har ligeledes ret til at bede om at få disse data korrigeret, og i visse tilfælde slettet. Det er også muligt for dig at ændre/slette dine data, når du er logget ind i dit område på sitet.

Kontaktoplysninger vedrørende dette findes øverst i dette dokument.

Du har, til enhver tid, personlig adgang til dine data, som vi opbevarer. Du kan således altid kontrollere hvad vi har stående om dig. Dette sker ved at du logger dig ind i vores system, med dit personlige logind.

Data beskyttelse

Regler for databeskyttelse

Som operatør af dette website, er vi forpligtet til at følge visse regler for databeskyttelse, og disse regler tager vi meget seriøst. Vi behandler, til enhver tid, dine personlige data fortroligt og i overenestemmelse med loven.

Tilbagetrækning af databahandler ret til dine data

Ved tiltrædelse af vores forretningsbetingelser, har du givet tilladelse til at vi behandler dine data. Denne tilladelse kan du, til en vis grad, trække tilbage, for al fremtidig behandling. Det der er behandlet før din anmodning er at betragte som lovlig og i overensstemmelse med denne aftale. Du kan sende en e-mail med din anmodning, som vil blive betragtet som tilstrækkelig.

SSL eller TLS kryptering

Du skal være opmærksom på at overførsel af data over internetter (f.eks. e-mail – oprettelse på websites) kan være udsat for et øjebliks blottelse, og selvom vi gør alt hvad der er praktisk muligt for at gøre denne periode så lille som muligt, kan dette ikke undgås 100%.

Dette website bruger SSL eller TLS for at sikre at du kan kommunikere med os i fortrolighed. Du kan genkende en sikret forbindelse ved at URL adressen skifter fra http:// til https:// og låse symbolet optræder i din browsers adresse bar.

Når kryptering er aktiveret, kan dine data ikke læses af tredie part.

Betaling via vores website

Hvis du har brug for at foretage betalinger via vores hjemmeside, er disse transaktioner altid sikret via kryptering. Det gælder oplysninger som navn, kontonummer og andre oplysninger der identificere dig.

Betalingstransaktioner er altid krypteret, og kan ikke læses af tredie part.

Når du besøger www.valutaskolen.dk, og internettet i almindelighed, efterlader du elektroniske spor.

Disse spor kommer fordi din browser automatisk sender informationer til Valutaskolen, når du besøger denne hjemmeside.

- Hvilke sider du besøger på hjemmesiden
- Hvornår og hvor længe du er på vores website - Den browser du benytter
- Din IP-adresse

De elektroniske spor, som indsamles i samarbejde med Google Analytics, benyttes udelukkende til at afvikle driften og til udarbejdelse af statikker i Valutaskolen. Oplysningerne bruges f.eks. til at forbedre hjemmeside og videregives aldrig til andre.